reklama

Všechny celebrity na té správné adrese

Úterý 16.04.2024

Všechny celebrity na té správné adrese

reklama

Prima představila seriál Ohnivý kuře

Úno 23, 2016 | Nejnovější

reklama

Televize Prima představila svůj nový seriál Ohnivý kuře. Protože se seriál točí hodně kolem jídla, pozvala Prima zástupce médií nejen na ochutnávku jednoho dílu, ale také na vybrané speciality ze všech restaurací a jedné cukrárny, v nichž se děj odehrává.

Hlavními hrdiny jsou dva kuchaři a nejlepší kamarádi Mike (Jakub Prachař) a Jan Dolanský (Burák), kteří právě vyšli z vězení s jedinou myšlenkou – otevřít si svůj vysněný steak house. Proto vyrazili do městečka Janovy Lázně, kde Burák zdědil po strejdovi hospodu. Na místě ale zjistí, že z hospody je ruina a cesta k jejich snu bude mnohem delší, než čekali. Navíc je tu hned přivítá konkurence. Nóbl hotel Grand, který chce pro sebe a svého syna získat snacha majitele, lidová hospoda U Slepičků, kterou vede praktická Manka s nepraktickým bratrem, a večerka asijského obchodníka a jeho krásné dcery. Zavedenou klientelu už má i cukrárna paličaté Kláry a její kamarádky. Aby Mike s Burákem mohli otevřít svou vlastní restauraci, musí nejdřív vydělat peníze. Jenže oni se kvůli své naivitě a neopatrnosti dostávají spíš do dluhů. V tu chvíli poznají, komu mohou věřit a kdo je pro ně skutečný nepřítel.

Jakub Prachař stejně jako Jan Dolanský i v civilu rádi vaří. Je velký rozdíl vařit doma, nebo před televizními kamerami? „V něčem ano, před kamerou se člověk musí soustředit taky na to, aby byla surovina vidět z určitého úhlu, naše vaření navíc musí vypadat profesionálně. Proto jsme absolvovali několik workshopů, na kterých jsme se leccos naučili. Díky natáčení člověk vyzkouší a ochutná spoustu kombinací, které by ho ani nenapadly. Některé recepty jsem si zapsal a těším se, až budu mít čas je vyzkoušet,“ řekl Jan Dolanský.

Zástupci médií procházeli ateliérem a prohlíželi si jednotlivá prostředí, v nichž na ně čekali nejen herci, ale i speciálně připravené lahůdky. Právě z kuchyně Mika a Buráka hosté v ateliéru ochutnali specialitu nazvanou Ohnivý kuře, v hotelu Grand si dali stehenní kuřecí řízky, v hospodě U Slepičků guláš, Lieu a jeho dcera je pozvali na vietnamské závitky a holky z cukrárny na luxusní dortíky a kafe. Autoři spolu s herci a zástupci televize Prima popřáli seriálu co nejvíc diváků a nakrojili speciálně připravený dort.

Diváci si mohou některé speciality, které se v seriálu připravují, také sami vyzkoušet. „V každém dílu seriálu bude minimálně jeden recept, který se objeví pod závěrečnými titulky a diváci ho najdou i na webových stránkách,“ řekl kreativní producent seriálu Ivan Vodochodský, jenž má také odborný dohled nad recepty a vařením.

V seriálu Ohnivý kuře dále hrají Kristýna Leichtová, Lucie Polišenská, Simona Babčáková, Josef Polášek, Petr Štěpánek, David Gránský, Pavel Batěk, Richard Tesařík, Barbora Seidlová, Lenka Krobotová, Michal Suchánek, Linda Rybová, Libuše Švormová, Josef Carda, David Prachař, Ivy Hoang, Viet Anh Doan ad. Sledujte první díl v pondělí 7. března ve 20.15 na TV Prima!

Foto: Herminapress

 

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama