reklama

Všechny celebrity na té správné adrese

Čtvrtek 18.04.2024

Všechny celebrity na té správné adrese

reklama

Mottlová se vytunila! Pánové, kdo si troufne na tuhle herečku?

Říj 1, 2016 | Nejnovější

reklama

A má to za sebou. Herečka BÁRA MOTTLOVÁ (29), známá třeba ze seriálu Přístav, se podrobila operaci na oční klinice Duovize a mohla konečně odhodit brýle, které do včerejška byly její nepostradatelnou „ozdobou“.

Už se nemohla dočkat, až to bude mít za sebou. „Konečně budu zase poznávat mezi spoustou chlapů toho svého. Když jsem dříve očima zacílila trochu do dálky prostě jsem Briana nepoznala. Viděla jsem jen rozmazaný flek. Skoro šest dioptrií prostě udělalo své. Teď už je všechno v pohodě a naopak přítel mi říká, že až po operaci zase zaostřím na něj, třeba se mi už nebude zamlouvat. No uvidíme,“ svěřila se s úsměvem Bára a už vážně doplnila, že problémy s očima měla od dětství. Od patnácti let nosila denně kontaktní čočky, což se jí skoro nevyplatilo.

Před rokem a něco právě díky nim dostala nebezpečný zánět rohovky a musela nasadit brýle. „Bolelo to jako čert. Musela jsem si každou chvíli kapat do oka a chodit na kontroly. Nemohla jsem se líčit. Pro herečku, která se skoro denně prohání po place to nebyla jednoduchá záležitost. Naštěstí se vše v dobré obrátilo, oko se uzdravilo a rozhodla jsem se pro radikální řešení,“ vysvětlila Mottlová. Jak bylo řečeno, na klinice Duovize jí primářka kliniky Lucie Valešová provedla bezbolestnou operaci femtosekundovým laserem a herečka už po několika hodinách po zákroku neskrývala radost a nadšení.

Foto: Herminapress

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama