reklama

Všechny celebrity na té správné adrese

Pátek 29.03.2024

Všechny celebrity na té správné adrese

reklama

Neuvěřitelná proměna! Schneiderová je lepší Catwoman než originál!

Pro 29, 2016 | Nejnovější

reklama

Proměna JITKY SCHNEIDEROVÁ (42) v sexy kočku, originální Catwoman, neboli Kočičí ženu z filmu Batman se vrací vám vyrazí dech. Možná lepší než originál!

Kalendář Proměny je především charitativní projekt a i to byl jeden z důvodů, proč Jitka Schneiderová ve svém nabitém programu našla čas na proměnu v sex symbol začátku devadesátých let. „Jitka se o práci nadace Archa Chantal opravdu zajímala a právě propojení našeho kalendáře s cílenou pomocí nadace dětským oddělením českých nemocnic ji přesvědčilo. A samozřejmě taky ten latexový sexy kostým,“ dodávají s nadsázkou autoři kalendáře Proměny 2016.

A právě kostým z dílny výtvarnice Michaely Horáčkové se stal klíčovým pro celé focení. „Míša je neskutečná. Z mála dokáže udělat kostým, na který hollywoodští výtvarníci měli sta tisíce a měsíce zkoušek. My jsme měli míry Jitky Schneiderové a pár korun. Letos byly kostýmy opravdu náročné a spoustu z nich jsme museli vyrobit doslova na koleně. A to teprve oceníte kostýmní výtvarnici ostřílenou z mnoha filmů.“ 

Foto: Kalendář Proměny, Herminapress

 

 

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama