reklama

Všechny celebrity na té správné adrese

Pátek 26.04.2024

Všechny celebrity na té správné adrese

reklama

Zlatokopka Perkausová jde ke dnu! Prohrává boj se sledovaností, lží i vkusem!

Led 13, 2016 | Nejnovější

reklama

Sorry, ale tahle holka to prostě nezvládá. EVA PERKAUSOVÁ (21) byla vržena do rozbouřeného moře českého showbyznysu a vypadá to, že jí nepomohou ani záchranné kruhy, který jí od začátku hází její kamarádi i milenci.

Jako moderátorka Top Staru má hned tři základní problémy. Prvním je, že neumí mluvit. Bojuje s češtinou takovým způsobem, že každá profesorka jazyka musí při sledování Top Staru lomit rukama a pohoršeně si zakrývat uši. Není se tedy čemu divit, že čísla sledovanosti neustále kolísají a ani zdaleka nedosahují těch, které měly Kubelková nebo Bočanová. Eva se sice učí za pochodu, ale je to zhruba stejné, jako kdyby se fotbalista Barcelony učil kopat do meruny během zápasu s Realem Madrid. Trenér by ho vymetl takovou rychlostí, že by ani nestačil říct adios.

Druhým trablem vnadné bloncky jsou její neustále lži. Frajery to začíná, protože v podstatě všichni jsou kamarádi a ona je minimálně panna Orleánská. A končí to vzděláním, kdy jednou studuje vysokou, pak vyšší odbornou, najednou má vlastně vystudování a ve finále se do toho zapomotá tak, že možná nebude ani vědět, jestli má alespoň maturitu.

No a za třetí je tu její šílený vkus. Těžko říct, jaké stylisty zaměstnává. Ale podle pár vybraných fotek to vypadá, že žádné a své modely si přešívá doma po nocích. Když je tedy zrovna doma a netráví čas s kamarády, případně biflováním na zkoušky. Ehm, no, nemohli jsme si to odpustit. To, jak vypadá na Primě, raději nechávám stranou. Pokaždé vypadá nejméně na 40. Ale za to výjimečně nemůže ona, ale spíš šéfredaktorka pořadu. Každopádně, Evičko. Vezmi rozum do hrsti, nebo si ho někde pujč. Ale už začni něco dělat, nebo se na to vykašli dřív, než budeš mít z ostudy takový kabát, že se ti ani nevejde do skříně.

Foto: Herminapress

 

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama